Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι Ειδικοί στον Αυτοματισμό, την Βιομηχανική Ζύγιση και Συσκευασία

Άμεση εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εγγύηση ενός έτους

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται για την ποιότητα, την αξιοπιστία τους και αντέχουν στον χρόνο.

Προσαρμογή στις ανάγκες

Μετατρέπουμε το ημιαυτόματο μηχάνημα που ήδη έχετε σε αυτόματο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SERVICE

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ξεκίνησε αρχικά με την κατασκευή μηχανημάτων τυποποίησης και συσκευασίας για ελαιόλαδο αλλά σύντομα επεκτάθηκε και στην κατασκευή μηχανημάτων τυποποίησης και συσκευασίας για ένα μεγάλο εύρος υγρών και στερεών.

Σκοπός μας είναι η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή μηχανημάτων Τυποποίησης και Συσκευασίας όπως επίσης και η παροχή υπηρεσιών ποιότητας, αξιοπιστίας και καινοτομίας στους συνεργάτες μας που δημιουργούν μακροπρόθεσμες συνεργασίες γιαυτό και παραμένουμε δίπλα στον πελάτη μας ακόμη και μετά την αγορά παρέχοντας υπηρεσίες service.

Στοχεύουμε μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο στη δημιουργία κάθε φορά μοναδικών, εστιασμένων και προσωποποιημένων λύσεων οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίζουμε την άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα των μηχανημάτων προτείνοντάς μία πληθώρα από νέα πρωτοποριακά μηχανήματα εστιάζοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα μας είναι Ελληνικής κατασκευής με πιστοποιημένα υλικά που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Παρέχουμε άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση, εγγύηση ενός έτους για τα μηχανήματα και υπηρεσίες SERVICE.
Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε το ημιαυτόματο μηχάνημα που ήδη έχετε σε αυτόματο και να γίνει προσθήκη επιπλέον μηχανήματος.

Σας προσκαλούμε στην εταιρεία μας για να συζητήσουμε , να εστιάσουμε στις ανάγκες σας και τελικά να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

P&C Automatic

Τα προϊόντα μας είναι Ελληνικής κατασκευής με πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Επικοινωνία
Νικηφορίδη 5, Αιγάλεω | Αθήνα
+30 2105444630
+30 6937213703